(Herhaal) Recept Bestellen

Bent u vaste klant van apotheek Koert, dan kunt u onderstaand bestelformulier gebruiken om uw reguliere bestellingen te doen. De middelen kunt u vervolgens afhalen bij de gewenste apotheeklocatie of, als u in aanmerking komt, bij u thuis laten bezorgen.

Voor receptgeneesmiddelen is een recept van uw arts of specialist verplicht. Wij gaan ervan uit dat u bij bestellingen van deze receptgeneesmiddelen nog een tegoed bij ons heeft staan of dat u bij het afhalen van het recept een geldig recept overhandigt.
Is er door uw arts of specialist een nieuw medicijn voorgeschreven, dan dient u het recept eerst te overhandigen voordat apotheek Koert dit middel kan afleveren.

Wilt u uitsluitend voedingssupplementen, homeopathische middelen of drogisterijartikelen bestellen en deze eventueel via PostNL laten bezorgen? Ga dan naar onze webshop.

Uw bestelformulier
Herhaalnummer:
Heeft u een herhaalrecept? Vul hier dan uw herhaalnummer in dat vermeld staat op uw recept. Met een herhaalrecept hoeft u behalve uw geboortedatum geen overige gegevens in te vullen.
* verplicht invullen