Apotheek Koert


Apotheek Koert is sinds 1913 een vertrouwd adres in Utrecht. Als apotheek stellen wij de belangen en behoeften van de cliënt centraal. De twee belangrijkste behoeften zijn goede kwaliteit van zorgverlening en service.

In de moderne farmacie is het al lang niet meer zo dat enkel het afleveren van medicatie tot de kerntaak van de apotheek behoort. Vandaar dat apotheek Koert verschillende extra mogelijkheden in huis heeft om alle aspecten van moderne en cliëntgerichte farmaceutische zorg aan te bieden.

Lees meer

Oorspronkelijk is Apotheek Koert begonnen als gewone openbare apotheek, waar aan de balie medicijnen gehaald konden worden. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een apotheek die van alle markten thuis is. Zo is Koert een van de weinige apotheken waar nog altijd steriele bereidingen worden gedaan. Vanaf eind jaren ’90 is Apotheek Koert zich meer gaan richten op de medicatievoorziening aan cliënten die in zorginstellingen verblijven. Om deze groeiende groep zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we 10 jaar geleden eigen verpakkingsmachines voor medicatiezakjes aangeschaft. Kortom: Apotheek Koert gaat met de tijd mee.

Heeft u verder vragen over de zorg die wij leveren aan zorginstellingen?
Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze apothekers.

Koert Galgenwaard
Herculesplein 379, Utrecht
T: 030 273 61 60